نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
4706
-
الف
+

آموزش پخت «لغمان» غذای محلی مردم افغانستان

در این گزارش با طرز پخت یکی از غذاهای محلی ولایت بدخشان به نام «لغمان» آشنا خواهید شد.

به گزارش آی فیلم 2، سنت‌های مختلف در هنر آشپزی افغانستان، بخش جدایی‌ناپذیر از رسم ریشه‌دار مهمان‌نوازی افغانستانی ‌ها را تشکیل می‌دهند.

غذاهای مردم افغانستان بنا به طبیعت جغرافیایی این کشور معمولا غذاهایی می‌باشند که از ترکاری(سبزیجات)، آرد گندم و گوشت گاو و گوسفند تهیه می‌شوند.

در ادامه این گزارش قصد داریم به طرز پخت یکی از غذاهای مزه دار افغانستانی به نام «لغمان» بپردازیم که بیشتر در ولایت بدخشان پخت می شود.

مواد لازم :

  • آش(اسپگتی) به مقدار لازم
  • گوشت بخار دادگی
  • بادنجان رومی
  • سیر
  • لوبیا پخته شده
  • نخود بخاردادگی
  • رب
  • مرچ سرخ تازه
  • مرچ سرخ
  • مرچ دلمه
  • نعنا تازه
  • کچالوی سرخ شده
  • کوفته آماده شده
  • مصاله(ادویه): زیره، میخک،جوز هندی، هل و دارچین ، تخم گشنیز (آسیاب شده) 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

در ابتدا آب را در یک دیگ جوش می دهیم و مقداری روغن و یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه می کنیم تا وقتی آش(اسپگتی) را در آن ریختیم به یکدیگر نچسبد. 

وقتی آش را به آن اضافه کردیم به مدت 5 دقیقه اجازه می دهیم تا جوش خورده و نرم شود.

در همین بین یک دیگ دیگر را به روی گاز مانده و به مقدار ضرورت روغن می اندازیم، سپس بادنجان رومی و سیر را به آن اضافه می کنیم. کمی اجازه می دهیم تا سرخ شود و بعد از آن گوشت بخاردادگی، کچالو سرخ شده، مرچ تازه و یک گیلاس آب اضافه و آن را مخلوط می کنیم.

سپس دو قاشق غذاخوری رب، مصاله، کمی مرچ سرخ و نمک را اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم. بعد از آن نیم گیلاس آب دوباره اضافه کرده و بعد از آن لوبیا، نخود و مرچ دلمه را اضافه می کنیم و برای 3 دقیقه میگذاریم تا قرمه شود.

از سوی دیگر، وقتی آش در آب جوش نرم شد آن را با آب سرد صافی کرده و به رویش روغن می ریزیم و به مدت پنج دقیقه دم می کنیم. 

در آخر، آش را در ظرفی ریخته و روی آن قرمه، کوفته ها و نعنای تازه را می ریزیم. 

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «نان پنجه کش» به شیوه مردم افغانستان»+ویدیو

م ح

نظر شما
ارسال نظر